...

Club van 50

In de zomer van 2005 hebben een aantal leden van de vereniging “de club van 50” opgericht. Dit is geen club van 50 personen, maar een club van mensen die onze vereniging een warm hart toedragen en allen 50 euro  in een pot stoppen. Deze pot wordt door de penningmeester van ASVB beheerd.

Vanuit deze pot kunnen dan speciale uitgaven, waar normaal geen geld voor is, betaald worden.  Wat hier zeker niet van betaald zal worden zijn b.v. busreizen, uitstapjes en feestavonden.

Na betaling van 50 euro zal er in de kantine uw naambordje opgehangen worden (geen reclame uitingen).

Aan het eind van het jaar zal een gezellige avond georganiseerd worden voor alle deelnemers en dan zal er ook financiële verantwoording afgelegd worden.

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot:

– Erwin Buter (06-51177682 / erwinbuter1984@hotmail.com)

– Email: info.asvb@gmail.com

Geen reacties