Aanmeldformulier

Aanmelden als spelend lid, vrijwilliger of steunend lid?

Lijkt het je leuk om te voetballen met je vrienden, vriendinnen, buurman, buurvrouw, collega of wil je gewoon weer lekker actief bezig zijn? Meld je dan aan als lid van voetbalvereniging ASVB. ASVB is een laagdrempelige voetbalvereniging met gediplomeerde trainers in de gezamenlijke jeugdopleiding SJO ASVB/ Wedde en bij de A en B selectie.

Vrijwilligers dragen bij aan het draaiende houden van de vereniging. Hierbij staat plezier van alle leden voorop. Vrijwilligers zijn en blijven altijd nodig als: Bestuurslid, Teamleider, Jeugdtrainer of voor kantinediensten.

Wilt u de vereniging helpen?

Klik op hier om het ledenmutatieformulier te downloaden.

Vul het vervolgens in en lever het in bij de secretaris (Bas Nijland), telefoonnummer 06- 2125 8175. E mail adres: bnijland@gjald.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter