...

Gedragsregels

Geachte Sportvrienden en Ouders,

Tot onze spijt moeten we regelmatig constateren dat de gedragsregels binnen de vereniging worden overschreden.

Dit kan in allerlei vormen zijn. Bijvoorbeeld schelden, elkaar plagen en slaan, maar ook de regels in de kleedkamers en het clubgebouw worden met enige regelmaat overschreden. Dit laatste wordt met name door een kleine groep jeugdleden gedaan. De kleedkamers  worden vaak omgetoverd tot een zwembad, waarbij de graszoden tegen de muren en het plafond zijn gegooid. Jullie begrijpen wel dat dit onacceptabel is. Het verenigingsgebouw is met veel inzet van vrijwilligers en leden opgebouwd. Het kan niet zo zijn dat deze kleine groep het voor de gehele jeugd verpest.

Helaas hebben wij als het bestuur van ASVB dan ook moeten besluiten, dat vanaf heden een trainer, leider en/of ouder tijdens het omkleden c.q. douchen aanwezig moet zijn in de kleedkamer. Dit om eventuele onregelmatigheden tegen te gaan. Laten we hopen dat door deze maatregel ons prachtige clubgebouw verder ongeschonden door het leven kan gaan.

Indien er nogmaals door een speler of spelers deze regels worden overschreden, worden in overleg met de ouders passende maatregelen getroffen en eventuele schade op het lid of leden verhaald. Tevens willen wij van de gelegenheid gebruikmaken, om onze vastgestelde huisregels bij iedereen onder de aandacht te brengen, zodat er geen misverstanden meer kunnen ontstaan over deze huisregels.

Ook het bestuur van vv Wedde conformeert zich aan deze huisregels. Dus in beide clubgebouwen gelden de zelfde regels.

Met vriendelijk groet,

Geen reacties