SJO ASVB/Wedde JO11-1 wint Batsetoernooi Musselkanaal

Afgelopen zaterdag 10 juni jl. is SJO ASVB/Wedde JO11-1 1e geworden op het goed georganiseerde Batsetoernooi van de vv Musselkanaal. Door overwinningen op Onstwedder Boys (6-0), FC Ter Apel (4-0) en vv Musselkanaal (5-0) is het team ongeslagen als eerste geëindigd in zijn poule en won het team daarmee de felbegeerde grote kampioensbeker. Dit jaar stond het toernooi in het teken van “Stichting Opkikker”. Uiteraard hebben de coaches ook bijgedragen aan dit goede doel door namens het team een mooie donatie te doen.

Met deelname aan dit toernooi is het voetbalseizoen 2016/2017 ook bijna ten einde gekomen voor dit enthousiaste JO11-1 team. Volgende week zaterdag nemen we nog deel aan het toernooi van de vv Roden waarop we het weer opnemen tegen minimaal 2e klassers. Wederom een mooie graadmeting voor dit vriendenteam. Tenslotte spelen we op zondag 9 juli nog  op het “Open Nederlands Kampioen Beach Soccer 2017” in Blauwestad.

Daarmee komt een einde aan een reeks succesvol afgesloten toernooien van dit mooie voetbalseizoen. Zo is SJO ASVB/Wedde JO11-1 op 12-2-17 Champions League winnaar geworden van de Volksbank Westrhauderfehn-Cup. Klik hieronder voor de link: https://www.facebook.com/media/set/?set=ms.c.eJw9zNsNBEEIA8GMTgaDGfJPbHXM47fUamMzjKoACepnGzoHsA6EeYDebRdoULfYF0IDHhvUi0WhkgOZ~%3BD~_scR6Z9IBWVugCewrFA03BA0IxYIvEA99gD1RMk~%3BABJ~%3BgsZw~-~-.bps.a.1393412130699857.1073741901.235640286477053&type=3

en aan het eind van het seizoen achtereenvolgens als 1e geëindigd op het Goalie toernooi van vv Noordster, 3e geworden op het eigen toernooi van vv Wedde, als 1e geëindigd op het eigen toernooi van vv ASVB, 3e geworden op het toernooi van vv WVV en als gemeld winnaar geworden van het Batsetoernooi in Musselkanaal. Erg mooie herinneringen hebben de jongens aan het toernooi bij WVV waar tegen gerenommeerde tegenstanders werd gestreden en met goed combinatievoetbal werd gewonnen van 2e klasser WVV E2 en gelijk gespeeld werd tegen hoofdklasser GVAV. Bijzonder goede prestaties waarbij het geweldig is om te zien dat plezier en prestaties hand in hand gaan bij dit team. Daarbij is het heel erg stimulerend en waardevol om bijna wekelijks van de coaches van onze tegenstanders te horen dat er bijzonder goed voetbal gespeeld word door dit JO11-1 team. Het is heel speciaal om zo’n mooi team, dat wekelijks met plezier en passie voetbalt, te mogen trainen en coachen. Derhalve Marwid, Lyron, Dylan, Demian, Luc, Daan, Fabian, Ruben, Willem en Sion (regelmatige stand-in): Bedankt voor dit mooie seizoen!!!

 

Jullie coaches Henk&Henk

 

1111


vader!, voorzitter ASVB, #declub, diversiteit, belangstellend, werk, genieten

Advertisement

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

срочный микрозайм на карту через интернет займы онлайн наличными быстрые займы онлайн