De wedstrijd van F1 Blijham/Wedde op 1 april

De wedstrijd van  F1 Blijham/Wedde op 1 april.

Om half 11 spelen we uit in Muntendam. Alleen Keano speelt de laatste tijd niet mee met de wedstrijden, Door een knie blessure. Er zijn 2 wissels. De keeper van de tegenstander is mooi in het roze,met bijpassend schoeisel, prachtig. Binnen 10 minuten staat het 0-1. Een mooi gelijkwaardig spel. Vlot erop volgt Iwan met 1-1. Erna wordt het even spannend met veel actie aan de kant van het veld met onze keeper. Vervolgens een prachtig schot van Joran helemaal uit de hoek, mooi in het doel!

Jordi houd nog een bal tegen. Rick heeft nog een kans door samenspel van Tibbe, Iwan en Rick. Maar die eindigt in de handen van de keeper. Er wordt flink actief gespeeld. En dan wordt het 2-2. 

Rust.

Kleine actie. Jordi vangt hem op Door een stukje uit het doel te komen. Een mooi probeersel beland op de paal. Een bal ver vooruit wordt tegengehouden door Dirk,die hem doorspeeld naar Bodi. Dan wordt het 2-3. Weer een redding door Jordi. En vervolgens opnieuw een kans voor ons. En opnieuw een mooie kans weer voor Tibbe,die opnieuw op de lat beland. Een mooie actie van Joran, waardoor de tegenstander afgeleid wordt. Opnieuw Tibbe tegen de zijkant van het doel. Een mooi schot van de tegenpartij die het 3-3 maakt, deze ging met een boog over Jordi heen. Erna een redding van Bodi,waardoor het 3-3 blijft. Gelijk vervolgens een 4-3. Oh jee, onze keeper geblesseerd in de lies? Nee,hij blijft toch in het doel staan. Weer een heel mooie kans voor Muntendam. Die gaat gelukkig langs het doel. Dirk neemt een stukje de bal mee. Weer een mooie actie van Muntendam. Eerst wordt deze heel mooi tegengehouden door Jordi. En vervolgens wordt ie teruggetikt in het doel. Helaas voor ons blijft het bij 5-3. 

Nog even penaltys knallen. 

Nel schiet er net naast.

Rick tikt hem over de keep heen. 

Dirk, Bodi en Wim schoppen de bal mooi in het doel. Die van Iwan wordt gered Door de keeper. Tibbe knalt over het doel. De tegenpartij keep schopt de bal in het net,en ook Jordi knalt de bal er ook in. Er wordt netjes handjes geschud.

Advertisement

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

срочный микрозайм на карту через интернет займы онлайн наличными быстрые займы онлайн