...

Bert Huizinga hoofd jeugdopleidingen bij SJO ASVB/ Wedde

Er blijft maar positief nieuws uit de koker komen bij de SJO ASVB/Wedde. Nieuwe sponsor, nieuwe kleding, een voetbalschool bij ASVB, een toename van jeugdleden bij de SJO ASVB/Wedde en dan nu het super nieuws dat de SJO een hoofd jeugdopleidingen heeft kunnen aanstellen.

Bert Huizinga gaat de kar op technisch gebied trekken en zal verder vorm gaan geven aan het jeugdbeleidsplan. De 33 jarige Huizinga heeft veel ervaring in het (jeugd)trainersvak en is jeugdcoördinator bij verschillende clubs geweest. Als speler was hij actief bij de v.v. Emmen en bvo Emmen, echter betekende een zware knieblessure het einde van de actieve voetbalcarrière van de nu in Oude Pekela woonachtige Huizinga. Als trainer werkte hij onder andere bij Sc Heerenveen, bvo Emmen, ASVB, Be Quick 1887, HHC Hardenberg en SV Hemsen.

Huizinga geeft aan ontzettend veel zin te hebben in zijn nieuwe job: ‘ASVB en Wedde laten zien hoe een samenwerkingsverband succesvol kan verlopen. Er zijn al stappen gezet in de organisatie maar we gaan alles nog beter maken. De jeugd heeft de toekomst en zeker bij deze verenigingen’.

De nieuwe hoofd jeugdopleidingen wordt ondersteund door twee coördinatoren vanuit de verenigingen.