page contents

JO11 wint Goalie toernooi in Oude Pekela

Your SEO optimized title page contents

Zaterdag 29 april jl. mochten de boys van JO11-1 aantreden op het uitstekend georganiseerd Goalie toernooi van vv Noordster. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Het team presenteerde zich die middag in de nieuwe tenues, het prachtige wit-groen van de SJO ASVB-Wedde en moest spelen tegen achtereenvolgens vv Noordster JO11-2, vv Noordster JO11-1 en tenslotte vv Hoogezand JO11-3. De 1e 2 wedstrijden werden met 7-0 en 6-0 ruim gewonnen en de 3e wedstrijd werd met 2-1 gewonnen waardoor Marwid, Fabian, Daan, Lyron, Demian, Luc, Ruben, Sion en Dylan overtuigend beslag legden op de 1e plaats. Vanzelfsprekend was de kampioensbeker voor de jongens het mooiste resultaat die middag terwijl het publiek en de coaches ook genoten van het technisch verzorgde spel en het plezier  van de spelers. De complimenten van de coaches van onze tegenstanders staken we trots in onze zak! Al met al beleefden we een mooie voetbalmiddag met een prachtig resultaat dat ons vertrouwen geeft voor de resterende competitiewedstrijden.

Complimenten aan de boys van JO11-1.

Jullie coaches Henk @ Henk

Your SEO optimized title page contents