page contents

ASVB 1 – ZFC Zuidlaren 1

Your SEO optimized title page contents

Affische ASVB 1e elftal 2016-2017Aanstaande zondag, 23 april, staat voor ASVB 1 de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma tegen ZFC Zuidlaren 1.

Afgelopen donderdagavond speelde ASVB 1 de 2e thuiswedstrijd binnen een week tegen HFC’15 uit Hoogkerk. De bezoekers werden met een 8-1 nederlaag naar huis gestuurd.

De 1e wedstrijd tegen ZFC Zuidlaren werd met 1-1 gelijk gespeeld. Hiermee waren de mannen van Jaap Veldhuis het meest gelukkig want ASVB miste in deze wedstrijd de nodige kansen.

Voor ASVB zijn de 3 punten noodzaak om in de race te blijven voor de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse.

Your SEO optimized title page contents