page contents

ASVB 1 – Veendam 1894 1

Your SEO optimized title page contents

Affische ASVB 1e elftal 2016-2017Zondag, 16 april, speelt ASVB 1 thuis tegen Veendam 1894 1.

In de uitwedstrijd wisten beide teams niet tot scoren te komen, derhalve stond na 90 minuten de brilstand op het scorebord. Deze eindstand behaalde ASVB reeds 3 maal dit seizoen. Je kunt dan ook wel stellen dat ASVB 1 moeizaam tot scoren komt. De kansen worden over het algemeen nog wel gecreëerd, maar om deze om te zetten in doelpunten is nog een heel probleem.

Afgelopen zondag tegen Gomos speelde dit probleem niet. Er werd gedurende de gehele wedstrijd niet 1 enkele kans gecreëerd. ASVB kreeg dan ook volkomen verdiend een 6-0 (!) nederlaag aan de broek. Blijkbaar had iedereen een off-day, anders valt zo’n grote nederlaag niet te verklaren. Door dit resultaat en de nederlaag van Muntendam tegen Annen werd Gomos volkomen terecht kampioen in 3B.

ASVB moet nog alle zeilen bijzetten om de nacompetitie te halen, om te beginnen is daarvoor een overwinning op Veendam 1894 broodnodig. Aanvang wedstrijd 14.00 uur.

Your SEO optimized title page contents