page contents

ASVB 1 – Lewenborg 1

Your SEO optimized title page contents

Affische ASVB 1e elftal 2016-2017Zondag 2 april speelt ASVB 1 thuis tegen FC Lewenborg 1. De uitwedstrijd werd met 3-2  gewonnen door een benutte vrije trap van Anton Hekman in de dying seconds van de wedstrijd. De mannen van trainer Bob Pontjodikromo zullen met de nodige revanche gevoelens naar Blijham komen. Lewenborg neemt de 6e plaats op de ranglijst in met 27 punten.

In de 2e periode staan ze er een stuk beter voor. Hierin staan ze wat betreft verliespunten op de 2e plek achter uiteraard Gomos, de gedoodverfde kampioen in deze klasse.

Het is zaak voor ASVB om de goede lijn, ingezet tegen VAKO, door te trekken om zo aanspraak te blijven maken op een plekje in de nacompetitie.

Aanvang 14.00 uur.

Your SEO optimized title page contents