page contents

ASVB 1 – HFC’15 1

Your SEO optimized title page contents

Aanstaande zondag speelt ASVB 1 thuis tegen HFC’15 uit Hoogkerk. De 1e wedstrijd werd een 3-4 overwinning voor ASVB nadat de Witte Muizen een achterstand van 2-0 hadden goedgemaakt. De mannen van trainer Auke Birza zullen met de nodige revanche gevoelens maar Blijham komen. HFC moet alle zeilen nog bijzetten om weg te blijven van de onderste drie om zo nacompetitie te ontlopen.

Voor ASVB geldt, dat na de terechte nederlaag van afgelopen zondag tegen Muntendam, er drie punten moeten worden gepakt om zo in de race te blijven voor een plek in de nacompetitie voor promotie. Dit lijkt nu het hoogst haalbare. De achterstand op koploper Gomos is inmiddels opgelopen tot 9 punten.

Dan zal er wel uit een ander vaatje getapt moeten worden dan tegen Muntendam.

Aanvang wedstrijd 14.00 uur.Affische ASVB 1e elftal 2016-2017

Your SEO optimized title page contents