page contents

Doe – dag op dinsdag 27 december!

Your SEO optimized title page contents

Na de gezellige en vaak door eten en drinken ook ‘overvolle’ kerstdagen is het altijd fijn om de overtollige grammen of kilo’s er weer af te werken. Traditiegetrouw doen we dit op #declub met onze ‘winter doe – dag’.

Een ideale mogelijkheid om in onze kenmerkende gezellige sfeer kleine en grote werkzaamheden op het sportpark af te ronden. Een kleine greep uit de klusjes en klussen die onze experts hebben opgesteld:

– sauzen plafonds van onze kleedkamers;

– snoeien bebossing rondom trainingsveld en hoofdveld

– schoonmaakwerkzaamheden binnenruimten

Natuurlijk zijn er veel meer dingen te doen, voor elk wat wils. Geen echte klusser? Geen probleem, er zijn genoeg zaken die we samen aan kunnen pakken. Des te meer handen, des te meer kunnen we doen en…..des te gezelliger wordt het. Vanzelfsprekend wordt voor de inwendige mens prima gezorgd!

Wil je graag helpen? Er hangt een intekenlijst in de kantine,  je kunt een mail sturen naar stelerik@ziggo.nl én je kunt de komende tijd ook gewoon bij één van de bestuursleden aangeven dat je graag aanwezig bent. We maken er een gezellige en productieve dag van!

Your SEO optimized title page contents