page contents

ASVB 1 – Annen 1

Your SEO optimized title page contents

Affische ASVB 1e elftal 2016-2017Zondag 27 november staat voor het 1e elftal van ASVB de thuiswedstrijd tegen Annen 1 op het programma.

De mannen van Annen hebben nog een appeltje te schillen met ASVB. De Blijhamsters waren er mede verantwoordelijk voor dan Annen dit seizoen in de 3e klasse speelt. In de nacompetitie werd Annen namelijk door ASVB uitgeschakeld. Thuis in Blijham werd er gelijk gespeeld en de uitwedstrijd werd in een overwinning omgezet. In de 2e ronde werd ASVB door de studenten uit Groningen uitgeschakeld.

Annen staat momenteel op de 6e plaats met 4 overwinning, 1 nederlaag en 4 gelijke spelen.

Your SEO optimized title page contents