page contents

Trotse trainers en leiders mailen team JO11-1

Your SEO optimized title page contents

Hoe heerlijk moet dat zijn, op zaterdagavond een mail van je trainers en leiders krijgen met onderstaande tekst. Het tekent de binding van dit team, de trainers, de leiders en de ouders. Samen maken ze er weer een fantastisch seizoen van en dat is een groot compliment waard!

Goedenavond allemaal, beste voetballers,

Inmiddels hebben wij begrepen dat HSC zich heeft terugetrokken uit onze competitie. Dat betekent dat de competitie er voor ons op zit en dat we definitief 2e zijn geworden in de 3e klasse 22.

Jullie hebben 8 wedstrijden gespeeld; 7 gewonnen, 0 gelijk en 1 verloren resulterend in 21 punten, 51 doelpunten voor en 14 tegen. Daarmee zijn jullie niet meer in te halen en dus 2e geworden achter ZNC. Dat betekent dat we rechtstreeks promoveren naar de 2e klasse. Een top prestatie van jullie allemaal Marwid, Willem, Dylan, Damian, Luuk, Fabian, Daan, Ruben en Lyron!!! Hartelijk gefeliciteerd daarmee!

Ook vandaag hebben jullie weer goed gespeeld en terecht met 5-0 gewonnen van NEC. Jullie horen het niet altijd maar ook vandaag ontvingen we weer complimenten van de coaches van de tegenstander voor jullie goede spel. Wij zijn het daarmee helemaal eens. We hebben leuke aanvallen over de zijkanten en goede 1-tweetjes gezien. Bekroond met mooie doelpunten. Jullie mogen dus trots op jezelf zijn! Wij en de besturen van de vv Wedde en vv ASVB zijn het in ieder geval! Ook zien we dat jullie een hecht team zijn en dat jullie veel plezier met elkaar hebben. Prachtig!

Volgende week spelen we in Blijham nog de bekerkraker tegen Annen JO11-1. Annen staat bovenaan in de 3e klasse 24. Dat belooft dus een mooie wedstrijd te worden. Vraag je je ouders, opa’s en oma’s, familie, buren en vrienden of ze jullie aan komen moedigen?

Komende winter gaan we weer lekker in de zaal trainen en voetballen en doen we aan de zaalcompetitie mee in Bellingwolde en Finsterwolde. Én proberen we zoals beloofd nog een leuk indoor soccer toernooi  voor jullie te regelen.

Volgende week gaan we weer lekker trainen en ontspannen toe werken naar de wedstrijd tegen Annen.

Oh ja, en als je alle wedstrijden nog eens wilt herbeleven en de eindstand wilt bekijken dan kun je dat nog eens nalezen in de bijlage.

Welterusten voor straks en tot volgende week.

Jullie trotse trainers/leiders,

Henk en Henk