page contents

Verslag bekerwedstrijd SJO ASVB/Wedde JO9-2 tegen Wagenborger Boys

Your SEO optimized title page contents

Zaterdag 22 oktober moesten de pupillen van de JO9-2 aantreden tegen de Wagenborgense Boys uit Wagenborgen. Deze wedstrijd was een bekerwedstrijd.

De pupillen hadden er zin in. Na een goede warming up en een peptalk van de coach begonnen ze aan de wedstrijd. Al was het helaas al snel 0-1. De Wagenborgense Boys bleken over een goede ploeg te beschikken die goed op elkaar waren in gespeeld, dit bleek dan ook uit de doelpunten die elkaar snel opvolgenden. ASVB/Wedde was niet op volle sterkte. Ze misten in totaal 5 van hun leden die helaas niet meededen. Ook de hulp van Kiano van F1 mocht niet baten.

Met rust was het dan 0-11. De koppies gingen al langzaam hangen, dus was het maar goed dat ze richting kleedkamer konden en wat konden gaan drinken. Iedereen heeft goed zijn best gedaan in de eerste helft.

Tweede helft werd er weer met frisse moed begonnen. De jongens kwamen opgetogen uit de kleedkamer en wilden de strijd weer aangaan. Er volgenden mooie acties, alleen jammer dat ze het doel van de tegenstsnder niet konden vinden. Wagenborgense Boys bleven op oorlogssterkte en gingen maar door met ballen richting het doel van Kay. Die, dat moet gezegd worden, goed aan keepen was en dapper door bleef gaan. Bij de veldspelers ging bij de stand van 0-16 de koppies hangen en konden ze elkaar niet meer vinden. De trainer wisselde een aantal keren van spelers maar het team had het geloof in een goed einde uit het oog verloren.

Eindstand was dan ook 0-20. Helaas voor de pupillen word er niet verder gebekerd, maar Wagenborgense Boys was hun een koppie te groot.

Na afloop riep de trainer alle spelers bij elkaar en gaf hun een dikke pluim dat zij ondanks groot verlies toch super gespeeld hebben.

Volgende week thuis Onstwedder Boys, de koplopers, maar we gaan de strijd weer aan.

Sportieve voetbalgroeten.

Brian Hulst en zijn moeder