page contents

SPW JO9 – SJO ASVB / WEDDE JO9

Your SEO optimized title page contents

Op zaterdag 8 oktober stond de uitwedstrijd tegen SPW op het programma, om negen uur moest er al gevoetbald worden, wat betekende dat iedereen vroeg uit de veren moest.

Aangekomen op het complex van SPW werd gelijk de kleedkamer opgezocht, de voetbal kleren aan, met of zonder hulp van de ouders, en natuurlijk nog even een paar laatste woorden van de trainer.

Op papier leek het geen hele moeilijke wedstrijd te worden, ASVB / Wedde is medekoploper met de volle winst uit drie wedstrijden en SPW staat een na laatste.

Het begin is in ieder geval goed er worden een paar kansen gecreërd en SPW komt er in de begin fase eigenlijk niet aan te pas.

Na 10 min mag er gejuicht worden want Ruben maakt de 0-1.

Vijf minuten later, na een goed lopende aanval, is het wederom Ruben die een goal maakt 0-2.

Na de 0-2 begon SPW aan te dringen, dit resulteerde in een grote kans die net naast werd geschoten en door goed verdedigen van Tristan werd er met een 0-2 voorsprong de rust in gegaan.

Na de rust kwam SPW goed uit de startblokken maar door goed verdedigen van Damiën werd erger voorkomen, door goed samenspel van Tristan en Ruben ontstond uit de tegenaanval een grote kans, echter bracht de keeper van SPW redding.

Twee minuten later moest de keeper van SPW weer reddend optreden na een schot van Ruben.

Tot nu stond de verdediging als een huis, jammer genoeg ging het in de 12e minuut mis en wist SPW de 1-2 te scoren. De rest van de tweede helft waren er nog wat kansen voor beide ploegen maar gescoord werd er niet meer.

Wederom 3 punten voor ASVB/Wedde.

A. Kiewiet

Your SEO optimized title page contents