page contents

SJO ASVB/WEDDE jo-09 1G

Your SEO optimized title page contents

SJO ASVB/WEDDE jo-09 1G

Zaterdag 27 augustus wordt de eerste wedstrijd gespeeld in op de thuisbasis  Blijham. Jordi Bots, Rick Buter en Bodi Huiting zijn afwezig. En het zusje van Nel Hilverts, An valt even in. Ook Jona Bos valt even in, hij speelt normaal bij de F2. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld. Dirk Kruijer staat op doel. De tegenstander voetbalt vandaag voor het eerst, zo hebben we begrepen.

Al vrij vlot valt het eerste doelpunt. En de tweede komt er al achteraan. En 3-0. De laatste 2 worden door Tibbe Holwerda gezet. En dan scoort Jona een doelpunt. Waar hij heel blij mee is! Daar wacht hij al 2 seizoenen op, begrijp ik. Vervolgens 5-0. Vervolgens scoort Wim Moed 2 doelpunten. Blijham/Wedde heeft al een speler minder in het veld gezet. Het andere team even tegemoet komen.

Nu eerst pauze.

Na 10 minuten weer verder. Er worden weer 2 doelpunten gezet, en eentje is naast. De keeper van de tegenstander heeft er ook nog paar tegengehouden. En ook Dirk moet nog een paar keer aan de bak. Er wordt leuk overgespeeld. 18-0 is de eindstand.

Nog even penalty’s schieten. En dan zit het er al weer op. Nu gaan er nog een paar door naar de F2, de volgende wedstrijd spelen.

Anita Dijck.

Your SEO optimized title page contents