page contents

ASVB 1 – Heiligerlee 1

Your SEO optimized title page contents

Affische ASVB 1e elftal 2016-2017Komend weekeinde gaat dan de competitie voor ASVB 1 van start. Na een goede voorbereiding en na het winnen van de poule fase in de beker kunnen de mannen van Richard Nuus zich gaan opmaken voor de 1e competitie wedstrijd. Het is direct een wedstrijd tegen Heiligerlee. Deze wedstrijd zou oorspronkelijk in Heiligerlee worden gespeeld, echter omdat daar het speelveld nog niet gereed is wordt deze wedstrijd omgedraaid en spelen de Witte Muizen hun 1e wedstrijd van het seizoen in Blijham.

De Kloosterholtjes zullen met de nodige revanche gevoelens naar Blijham komen nadat ze vorig seizoen in eigen huis op een dikke 8-0 nederlaag werden getracteerd door ASVB. Het belooft op voorhand een spannende wedstrijd te worden. Aanvang zoals gewoonlijk om 14.00 uur.

Your SEO optimized title page contents