Indeling seniorenelftallen seizoen 2016/2017

Via onderstaande link is de indeling van de seniorenelftallen seizoen 2016/2017 te lezen. Het komende seizoen zullen we starten met 5 elftallen. Waar veel verenigingen te maken hebben met krimp en krapte bij de senioren is dit voor de v.v. A.S.V.B. niet het geval en dus een geweldige opsteker. Het huidige 3e elftal zal het 4e elftal gaan worden en het huidige 4e elftal zal het 5e elftal gaan worden. Daarom wordt er een 3e elftal tussen geplaatst.

De selecties hebben inmiddels via e mail een brief ontvangen met de bijzonderheden.

De trainingen worden verzorgd door Richard Nuus, Menno Hilverts, Haiko de Wit, Jordin Louwes en Pieter Koerts.

Klik op de link: Indeling