Mutaties in selectie ASVB

Na een prachtig en succesvol seizoen, kijken we al weer vol spanning vooruit naar het seizoen 2016-2017.

Binnen de selectie van ASVB is een aantal mutaties te zien. Micheal Sypré verlaat onze club en gaat zich richten op de triathlon sport en zal, als de tijd het toe laat, een balletje gaan trappen bij Borgercompagnie. We wensen Micheal veel succes en bedanken hem voor zijn tomeloze inzet voor de vereniging en zullen hem als speler en mens gaan missen.

Nieuw in onze selectie zijn onder andere onze jeugdspelers Sven Boskamp, Thomas Boskamp en Lorenzo Klarenbeek. Drie talentvolle jongens die ook hebben laten zien dat er een ‘goede kop op zit’ zoals de trainersstaf het noemt. We gaan hier nog veel plezier aan beleven.

Patrick Barendregt keert vanaf Wedde weer terug bij ‘zijn’ cluppie ASVB en neemt in zijn kielzog Mike de Jong mee. Vanaf de andere kant van de Winschoterweg hebben drie Winschoters besloten om ook witte muis te worden: Joost Siemens, Ivan Geesink en Anton Hekman (die onlangs zijn TC 3 praktijk examen op de velden van ASVB positief afrondde) zijn komend seizoen in het mooie witte shirt te bewonderen.

Stefan Zuidema verruilt Wildervank voor ASVB en zal samen met nieuweling Dennis Tunjanan (Noordster) strijden om de titel ‘beer van Blijham’. Beide heren zijn groot, heel groot….

‘Eenmaal ASVB- er, altijd ASVB- er’ hoor je vaak genoeg bij de spelers die hier gespeeld hebben. Ook dit geldt zeker voor Perry Klijnstra die al prachtige en succesvolle jaren bij onze club heeft gehad. Dat Perry weer op het trainingsveld van Blijham rondloopt, is een vertrouwd gezicht.

ASVB 2 gaat het volgend seizoen een treetje hoger proberen, de reserve tweede klasse wordt het strijdtoneel. Het eerste elftal zal proberen volgend seizoen het tweede te achterhalen, iets wat afgelopen seizoen op het nippertje niet is gelukt. Gezien de grootte van de totale selectie, zal ook een ‘nieuwe’ derde elftal hoge ogen willen gooien in de competitie. Hierover later meer.

De selectie begint de training traditioneel met een trainingsdag op zondag 31 juli.