Stoomt ASVB direct door naar de tweede klasse?

Er breekt een spannend weekend voor onze club aan. Na promotie van ons tweede elftal, is ook ons vlaggenschip nog volop in de race voor promotie naar de tweede klasse!

Aanstaande zondag om 14.30 uur speelt ASVB 1 een uitwedstrijd tegen Gsavv Forward. Bij winst zijn ‘we’ verzekerd van promotie naar de tweede klasse. Bij een gelijkspel volgt een verlenging en als de stand nog gelijk is, volgen er strafschoppen. Uitdoelpunten tellen niet dubbel.

We zouden het fantastisch vinden als er zoveel mogelijk supporters van ‘de witte muizen’ zondag aanwezig zullen zijn. De wedstrijd op  het sportpark van Zernike (Blauwborgje 22) begint om 14.30 uur. Er is tevens de mogelijkheid om met de supportersbus te gaan. Deze bus vertrekt om 13.00 uur vanaf het sportpark in Blijham, opgave van tevoren is wel noodzakelijk en kan middels invullen van naam op de intekenlijst in de kantine, of bij Willem Sagel (06-48721197). De kosten bedragen slechts 5 euro. Alle steun is welkom.

Voor onze jeugdleden is nog een speciale actie bedacht: maak het mooiste bord, spandoek of andere uiting van support en win een leuke prijs. Vanzelfsprekend zijn toeters en bellen een welkome versterking, we zullen de studenten laten horen hoeveel lawaai muizen kunnen maken.

poster nacomp