Versterking voor ASVB

ASVB, dat nog met Forward in strijd is voor een plek in de tweede klasse, heeft voor het volgend seizoen een aantal versterkingen binnen.

Patrick Barendregt heeft na een uitstapje naar buurtclub Wedde besloten weer terug te keren naar de witte muizen. Vanuit de jeugd sluiten Sven Boskamp, Thomas Boskamp en Lorenzo Klarenbeek aan bij de selectie van Richard Nuus en de nieuwe technische staf leden Menno Hilverts en Jordin Louwes.

Van eerste klasser Wvv komen de 25 jarige Joost Siemens en de 20 jarige Anton Hekman over naar de Blijhamsters, waar ze dus herenigd worden met hun oud – trainer.

Of deze zes spelers tweede of derde klasse gaan spelen volgend seizoen, is nog niet te zeggen. In een spannend maar zeker niet hoogstaand duel met Forward, bleef ASVB op een 1-1 steken. De return is op zondag 5 juni om 14.30 uur in Groningen.