Donderdag aanstaande returnwedstrijd nacompetitie ASVB 1

Aanstaande donderdag 26 mei is het zover: ASVB speelt de returnwedstrijd in en tegen Annen. De thuiswedstrijd werd een 3-3 gelijkspel, waarbij onze jongens lieten zien zich te kunnen terugknokken in een wedstrijd en vooral in de laatste twintig minuten het voetbal speelden wat we vaker hebben gezien.

Uitdoelpunten tellen niet dubbel, dit betekent dat de ploeg die wint de volgende ronde bereikt, ongeacht het aantal doelpunten. Na een gelijkspel na 90 minuten zal er verlengd worden. Mocht de verlenging ook geen winnaar opleveren, zullen strafschoppen bepalen wie uiteindelijk aanstaande zondag nog in de nacompetitie zit.

De wedstrijd in Annen begint om 19.00 uur. ASVB heeft alle verdere trainingen voor de donderdag afgelast, zodat zoveel mogelijk mensen onze jongens kunnen steunen donderdag. U komt toch ook?