ASVB 3 neemt punten én goals mee uit Nieuweschans! (verslag v.v. Nieuweschans)

NIEUWESCHANS

De competitie loopt ten einde en gezien de wedstrijd van afgelopen zondag is dat voor Nieuweschans maar goed ook.

Nieuweschans speelde zomeravondvoetbal tegen de gasten uit Blijham. ASVB hoefde zich niet eens bovenmatig in te spannen om met de volle buit naar huis te gaan. De echte inspiratie ontbrak aan Schansker zijde om er echt een wedstrijd van te maken. Dankzij de collectieve offday ging ASVB met duidelijke cijfers huiswaarts. Vanuit Schansker kamp is daarmee de kous wel af en is hiermee alles wel gezegd.

Wat wel nog een vermelding waard is dat ASVB (zonder vaste leider Maupie en nog een aantal spelers) er in tegenstelling tot het heenduel een zeer sportieve wedstrijd van maakte. Scheidsrechter Prijt had dan ook een gemakkelijke zondagmorgen.

Bron: Tweenul.nl