ASVB 2 doet zeer goede zaken in race om kampioenschap!

De mannen van het tweede hebben met 0-6 WVV voor de tweede keer binnen korte tijd aan de zegekar gebonden.

Een puike prestatie in deze derby waarbij ook een compliment op z’n plaats is voor de pot die de 4 jeugdspelers hebben gespeeld. Een doelpunt van jeugdspeler Boskamp, de Engelse hattrick van “De Borg” en een door ASVB keeper Van der Ploeg gestopte strafschop waren de kersen op de taart.

Klasse gedaan met elkaar. Ook weer een bedankje richting de supporters, mooi dat jul…lie er waren en tot ziens tijdens de beslissingswedstrijd of tijdens het feest. Want… Waar ASVB zijn laatste competitiewedstrijd heeft gespeeld, moet concurrent ZNC op 8 mei nog aan de bak tegen Muntendam.

Door de 1-1 van ZNC thuis tegen Musselkanaal vanmorgen, is de volgende situatie ontstaan:

Als ZNC volgende week wint, komt er een beslissingswedstrijd om het kampioenschap. Bij gelijkspel of verlies van ZNC tegen Muntendam, zijn de witte muizen kampioen