Menno Hilverts versterkt technische staf ASVB

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Menno Hilverts uit Beerta de technische staf van de A selectie van ASVB komen versterken.

Menno is een bekende in de ‘Oost Groninger’ voetballerij. Na een rijke voetbalcarrière bij vooral v.v. BATO begon hij zijn trainersloopbaan als jeugdtrainer bij THOS, waar hij op dat moment ook voetbalde. Via het jeugdtrainerschap bij Muntendam vervolgde Menno zijn weg in het trainersvak bij de eerste elftallen van Eems Boys, WVV, Onstwedder Boys, Westerlee en Muntendam.

Een jonge, ambitieuze maar ook ervaren trainer dus eigenlijk een lot uit de loterij. Dat Menno voor onze club heeft gekozen, onderstreept maar weer dat we stappen maken in de organisatie en dat de ambities van Menno en ASVB overeenkomen. Hij is zeer gretig, heeft al heel wat wedstrijden van ons bekeken en ook tegenstanders geanalyseerd. Evenals de andere leden van de technische staf een echte voetbaldier, we raken niet uitgepraat over het voetbal. Heerlijk om hem erbij te hebben.

We zijn op dit moment nog bezig om de technische staf verder uit te breiden voor volgend seizoen. Men verwacht in de komende weken alles af te ronden. Voor volgend seizoen zijn Richard Nuus en Menno Hilverts dus reeds vastgelegd, verzorger Paul Stuut verlengde ook eerder zijn contract.