Scorebord voor ASVB!

Op 20 november 2015 is tijdens de sponsoravond van vv ASVB het idee geopperd door de sponsorcommissie om een scorebord te plaatsen langs het hoofdveld op ons mooie sportpark.

Dit idee is met vele handen aangepakt door de vele enthousiastelingen die hierbij aanwezig waren. Daardoor heeft de commissie en het bestuur de afgelopen weken niet stil gezeten.

Door vele sponsoren zal hopelijk eind april, begin mei dit schitterende scorebord verrijzen t.h.v. de middenlijn langs het hoofdveld. De handtekeningen zijn gezet en het scorebord en staalconstructie zijn besteld. Binnenkort zal begonnen worden met de fundering van “dit gevaarte”.

Wij willen daarom nu alvast de sponsoren bedanken voor hun geweldige bijdrage aan onze nieuwe blikvanger op het hoofdveld.

Deze sponsoren zijn: Bouwkundig teken- en timmerwerk M. Bos, Loonbedrijf van der Wal, Verbion Vloeren, Koopjesdrogisterij, EP: De Treffer, Betonboor Bleeker, Runningtherapie Westerwolde, Administratiekantoor Oosteinde, Henk IJsenbrand, Ingenieursbureau Jonge Projecten en de vele andere die een “kleinere” bijdrage hebben geleverd. Waarvoor nogmaals dank!!

 

12745867_1701202493490141_8199659627226229164_n


vader!, voorzitter ASVB, #declub, diversiteit, belangstellend, werk, genieten

Advertisement

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

срочный микрозайм на карту через интернет займы онлайн наличными быстрые займы онлайн