ASVB verrassend naar finaledag Indoor Soccer toernooi 2015

ASVB 1 heeft verrassend de finaledag gehaald van het Indoor Soccer toernooi in Winschoten. Behoudens de vele vrijwilligers die bij het halen en brengen van de boarding, alsmede de lotenverkoop van de speelavonden aanwezig zijn, nam ASVB zoals altijd weer veel publiek mee. In een loodzware poule met WMC 2, Heiligerlee en WVV zondag 1, wisten de Witte Muizen met een verlies, gelijkspel de laatste wedstrijd tegen WVV met 3 -1 te winnen, genoeg voor een plaats in de kruisfinales. Daar werd afgerekend met Noordster, een outsider voor de titel. Met een fantastische overwinning van 4-1 zullen de jongens aanstaande zaterdag in een vol sporthal tegen zeer sterke tegenstanders de finaledag spelen.

Tegelijkertijd strijdt een ander team in Scheemda voor een plaats in de finales, ook deze wedstrijden zijn op zaterdag.

Bron: Tweenul.nl

Foto: Johnny Kruize, WMC

WINSCHOTEN – Op de vierde voorrondeavond van het Van der Veen indoorsoccertoernooi puilden de tribunes opnieuw uit. Het talrijke publiek kreeg ook nog eens schitterende wedstrijden vol spanning voorgeschoteld. Uiteindelijk waren de beide WMC-teams het meest succesvol door allebei eerste in de poule te worden. Zonder slag of stoot ging dit echter niet.

In de eerste  kruisfinale won ASVB zeer overtuigend van Noordster met 4-1. WVV zondag, dat tweede in de poule was geëindigd, won eveneens zeer overtuigend van het zaalteam van Westerlee. Hierdoor zijn WMC 1 en 2 alsmede ASVB en WVV de eerste finalisten voor komende zaterdag. Deze finaledag start dan om 15.30 uur.

Andere finalisten

Tijdens de finaleavond voor vierde- en vijfdeklassers worden de andere finalisten bekend. Woensdagavond spelen onder meer WVV zaterdag 1 en 2, Onstwedder Boys, HS’88, Westerwolde en BATO. Woensdag spelen ook de A- en B-junioren hun finalewedstrijden vanaf 10.00 uur. Zowel bij de D- als C-junioren zegevierde WMC.

– See more at: http://www.tweenul.nl/nieuws/oost-groningen/volle-tribunes-bij-vierde-voorronde-indoorsoccer-winschoten#sthash.tgg9Jf9I.dpuf