SJO ASVB/Wedde D2G kampioen!

Zaterdag 5 december 2015 is SJO ASVB/Wedde D2G kampioen geworden in de 1e klasse 12. Op deze dag voorafgaand aan pakjesavond stond de belangrijke thuiswedstrijd tegen mede-titelkandidaat SJO Pekela 2000 D2 op het programma. Alhoewel we de uitwedstrijd tegen deze goede tegenstander met 0-2 hadden gewonnen wisten we dat we vandaag goed moesten spelen om vandaag de 3 punten binnen te halen om daarmee het kampioenschap te veroveren.
Ondanks ons goede spel en het creëren van meerdere fraaie kansen wist SJO Pekela 2000 D2 de 0-1 te scoren. Een tegenvaller dus maar gelukkig bracht het ons niet van slag want het goede spel gaf on veel vertrouwen. We moesten alleen onze kansen nog benutten.
Gelukkig lukte dat en kwamen via de 1-1 al snel op een 2-1 voorsprong. Omdat Pekela ook nog een keer wist te scoren gingen we rusten met een 2-2 stand.
Na een paar tactische aanwijzingen en een enkele omzetting gingen we vol vertrouwen de 2e helft in. Al snel na de pauze scoorden we de 3-2 en binnen 2 minuten schoten we ook de 4-2 binnen waarmee het verzet van de overigens goed spelende tegenstander was gebroken. Vrij gemakkelijk konden we daarna de wedstrijd rustig uitspelen waarmee we nog konden uitlopen naar een prachtige 6-2 overwinning.
Met nog 2 wedstrijden te spelen is SJO ASVB/Wedde niet meer door SJO Pekela 2000 te achterhalen waarmee het kampioenschap kon worden gevierd. Na het uitreiken van de kampioensmedailles door de besturen van ASVB en Wedde konden de spelers na het douchen genieten van de overheerlijke friet en een glas drinken in de kantine van ASVB.
Jesse, Remy, Sobhan, Bart, Lars, Susanna en Milan van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie kampioenschap!!!