Zaterdag 5 september het 70 jarig jubileum feest!

Aanstaande zaterdag 5 september 2015 viert onze club het 70 jarig bestaan.
Alhoewel 70 jaar bestaan geen officieel jubileum is, willen we dit heuglijk feit niet ongemerkt voorbij laten gaan.
We willen zaterdag dit graag samen met jullie vieren en hebben een bescheiden, sportief en ongetwijfeld succesvol en gezellig programma samengesteld.
Om 15.00 uur begint de jongste jeugd (kabouters, F, E en D pupillen) met een spellen programma waarin behendigheid, snelheid, slimheid, samenwerking en bovenal plezier en humor nodig zijn om tot een mooie prestatie te komen. De kinderen worden in groepen ingedeeld en deze groepen strijden om mooie prijzen.
Om ongeveer 16.00 uur is de oudere jeugd aan de beurt. Ook zij gaan zich richten op enkele van bovengenoemde spellen maar krijgen ook te maken met onvoorziene omstandigheden en onverwachte hindernissen. Succes verzekerd!
Om ongeveer 18.00 uur worden de eerste ‘oud gladiatoren’ van ASVB verwacht om omstreeks 19.00 uur af te trappen tegen ‘oud Noordster’. Een heleboel oud spelers van onze club is bereid gevonden om deze avond herinneringen op te halen en een vriendschappelijk duel te spelen. Het is gelukt om spelers uit vrijwel alle perioden van onze club aan deze wedstrijd deel te laten nemen. Ook oud trainers, grensrechters, leiders en natuurlijk supporters zullen hierbij aanwezig zijn.
Na deze wedstrijd is er -hoe kan het anders- een jubileumfeest in de kantine waar het naar verwachting nog lang gezellig zal blijven.
Vanzelfsprekend is iedereen die onze club een warm hart toedraagt uitgenodigd voor deze dag. Opgave is niet nodig, kom maar gewoon gezellig langs en maak er samen met alle ASVB-ers een feest van!