2 augustus 2015….. Johan Cruijff Schaal

In het nieuwe voetbalseizoen is het de eerste prijs die te winnen valt: de Johan Cruijff Schaal. Vlak voor de aftrap van de nieuwe competitie is de Amsterdam ArenA traditiegetrouw het decor van de strijd tussen de winnaar van de KNVB beker (FC Groningen) en de kampioen van de Eredivisie (PSV). Een seizoensopening in stijl.

Omdat ASVB meerdere kampioenen heeft geleverd in het afgelopen seizoen, stelt de KNVB onze club kaarten beschikbaar voor deze “seizoensouverture” voor een gereduceerd tarief van slechts 10 euro.

Deze kaarten zijn door #declub als eerste aangeboden aan onze kampioenen en begeleiders. Zo hebben wij al 65 kaarten kunnen vergeven en blijven er van de 100 kaarten nog 35 over. Deze kaarten gaan vanaf nu in de “vrije verkoop”.

Heb je zin om naar deze leuke wedstrijd in de Amsterdam ArenA te gaan? Meld je dan bij Arjan Kloosterman en hij zal je voorzien van een ticket. Wanneer de tickets uitverkocht zijn, zal er een wachtlijst gemaakt worden (voor eventuele onvoorziene omstandigheden).

Arjan Kloosterman
arjankloosterman@hotmail.com