ASVB 3 kampioen!

In de laatste wedstrijd van het seizoen heeft ASVB 3 met een monsterzege (11-1) op Kielwindeweer 2 het kampioenschap binnengesleept.

Op een zonovergoten sportpark startten de witte muizen voortvarend. Voor naaste concurrent Actief goed en wel hun auto’s hadden geparkeerd om deze wedstrijd te aanschouwen, stond het al 3-0. Het was duidelijk dat het kampioenschap was beslist en Actief was zo sportief om een krat bier aan ASVB 3 te overhandigen, een keurig gebaar.

Onder het toeziend ook van de nieuwe A selectie werd de score gestaag uitgebreid. De A selectie had een prima kennismakingsdag met een korte introductie, een heerlijke brood- en soepmaaltijd en een ontspannen training met diverse partijspelen. Daarbij konden ze dus ook het kampioenschap van het derde elftal meemaken. Na de training werd duidelijk waar ASVB ook voor staat; het overgebleven vlees van de barbecue van het tweede elftal de avond ervoor, werd uit de koeling gehaald, de barbecue werd aangestoken en een prima dag werd ontspannen en gezellig afgesloten.

De mannen van ASVB 3 zijn na de wedstrijd op ‘de korre’ door het dorp geweest en genoten van een heerlijke barbecue van sponsor Café Brio. Rond half zes arriveerde de ploeg van leiders Albert Eefsting en Robert Hayes op het sportpark om de receptie en het feest in de kantine te starten. Dat het nog lang gezellig bleef op het sportpark laat zich niet moeilijk raden.

Het was weer goed toeven dit weekend op het sportpark met mooie jeugdtoernooien, een prima kennismakingsdag voor de selectie en een prachtig kampioenschap en feest voor het derde elftal. Een grote pluim en zeer veel dank aan de -wederom- vele vrijwilligers die onze club rijk is. We mogen trots zijn op onze club!