ASVB E1 kampioen na daverende overwinning!

In navolging van de D pupillen en de C junioren, bezorgden de E1 pupillen ASVB wederom een kampioen, en hoe!

Noordster E3G was de trotse koploper van deze klasse met drie punten voorsprong en een doelsaldo van plus vier op runner up ASVB en kwam op deze dinsdagavond naar Blijham om hun kampioenswedstrijd te spelen.

Hoe anders pakte het uit. In een zinderend en spannend duel pakte ASVB geheel onverwacht een voorsprong en wist deze zelfs uit te breiden naar 5-0! Toen het laatste fluitsignaal klonk, werd duidelijk dat De Witte Muizen keihard hadden toegeslagen en wederom de titel veilig stelden met een gelijk aantal punten maar een beter doelsaldo van 1 doelpunt verschil.

Natuurlijk ontzettend sneu voor onze gasten uit Oude Pekela die hun droom uiteen zagen spatten, maar iedereen was het erover eens: ook dit is sport. Blijdschap en verdriet liggen dicht bij elkaar. De jongens en meisjes van Noordster zullen zeker en vast in hun toekomstige carriere een kampioenschap kunnen vieren.

Spelers en leiders van ASVB E1: van harte gefeliciteerd. Aanstaande zaterdag wordt dit zeker nog even gevierd!