Beslissingswedstrijd kampioenschap vierde klasse C

Affische ASVB 1e elftal kampioenswedstrijd 2015Na de overwinningen van ASVB en Movv van afgelopen zondag, wordt er een beslissingswedstrijd gespeeld om het kampioenschap van de vierde klasse C. Beide ploegen zijn inmiddels wel gepromoveerd.

De wedstrijd wordt op zondag 17 mei om 14.00 uur op het sportpark d’ Oosterd in Scheemda, de thuishaven van sc Scheemda aan de Oosterstraat 30.

Vanzelfsprekend rijden er supportersbussen om iedereen in de gelegenheid te stellen om deze wedstrijd te bezoeken. Hou deze site en de facebookpagina van ASVB (www.facebook.com/vvasvb) in de gaten voor bijzonderheden en updates over deze wedstrijd.