ASVB 2 bedankt trouwe sponsor Van der Wal

IMG_2979Al ongelooflijk veel jaren steunt Loon en transportbedrijf Van der Wal ASVB in het algemeen en het tweede elftal in het bijzonder.

Nooit wordt er tevergeefs een beroep op dit bedrijf gedaan om onze club te steunen. Toen werd aangegeven dat de trainingstenues van het tweede elftal binnenkort aan vervanging toe waren, aarzelde Van der Wal geen moment en zorgde voor een stel prachtige nieuwe.

Afgelopen zondag, voorafgaand aan de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Veendam 1894 2, werd Van der Wal middels een presentje dan ook bedankt en zette fotografe Merian Huisman het team met de sponsor op de gevoelige plaat.