ERWIN AUKES TERUG NAAR ASVB

in navolging van Ronald Horlings keert ook Erwin Aukes terug naar ‘De witte muizen’.

Erwin verruilde in het seizoen 2013/2014 ASVB voor Nieuw Buinen en zal dus met ingang van het volgend seizoen weer de kleuren van de onze club
verdedigen. De aanvallende middenvelder geldt als één van de sterkhouders van de club uit Nieuw Buinen. Hij speelde onder meer in de jeugd bij ASVB en WVV en later ook zelfs in de jeugd van BV Veendam.

In het kielzog van Aukes, zal ook Mick Zuurman na een jaar afwezigheid weer bij de selectie van ASVB aansluiten. Zuurman, een talentvolle middenvelder en ook een ras ASVB-er, heeft zich een jaar op het marathon lopen geconcentreerd en gaat nu weer de voetbalschoenen uit het vet halen.