Trainer Marcel de Groot winnaar ‘Trainer van de regio’!

TrainersMagazine heeft vanmorgen de winnaars voor ‘Trainer van de Regio’ over de periode 1 november – 1 februari bekend gemaakt.

Trainers uit de regio konden de genomineerden kiezen. Vanochtend is dus bekend geworden dat onze trainer Marcel de Groot in de categorie Noord, vierde klasse zondag de prijs heeft gewonnen. Een prima prestatie voor de hardwerkende en fanatieke trainer.

De Groot roemt vooral de samenwerking binnen de club en vindt dat de prijs dus iedereen binnen de club toekomt. Wij zijn echter ook van mening dat hij deze prijs zeker verdiend!

Klik op onderstaande link om alle winnaars uit de diverse regio’s te lezen:

(foto Gert Meulman)