Samenstelling teams F- en E pupillen

Voor de kerstvakantie heeft de technische commissie een overleg gehad met Arnold Kuiper en de trainers en leiders van de F- en E-pupillen. Tijdens dat overleg is de najaarscompetitie geëvalueerd. Hieruit is een aantal punten naar voren gekomen waarvan wij als organisatie kunnen leren en weer een stap vooruit kunnen maken. De conclusies hebben geleid tot het opstellen van afspraken die wij graag met u willen delen.

De technische commissie / het bestuur wil dit graag tijdens een ouderavond doen en wel op maandag 16 februari om 20:00 uur in de kantine van ASVB.  Alle ouders hebben hier al een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen.

Indeling F- en E-pupillen

Ook hebben we gekeken naar de indeling en we hebben nagedacht of we daarin iets zouden moeten wijzigen. We hebben na overleg met de betrokken trainers en leiders besloten dat de samenstelling van E1, E2 en F1 niet verandert. Wel lijkt het ons goed om een drietal F-pupillen bij toerbeurt met E2 mee te laten doen om iets meer weerstand te kunnen ervaren tijdens de wedstrijden. De ouders van deze spelers zijn inmiddels benaderd.

Ook dit lichten wij graag toe tijdens de ouderavond