Geslaagde nieuwjaarsreceptie ASVB

Zaterdag 10 januari jongstleden vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van onze club plaats.

De vrijwilligersavond is al tientallen jaren een vast onderdeel van onze club, we waren de eerste die dit eerbetoon voor onze vrijwilligers organiseerden. Sinds een aantal jaren hebben we de vrijwilligersavond halverwege het jaar ingepland, zodat we met z’n allen het nieuwe jaar kunnen inluiden.

De avond werd geopend door onze voorzitter Johnny Houwen middels een nieuwjaarstoespraak. Hij kreeg hierbij voor aanvang onverwachte ondersteuning van een vreemde vogel… De toespraak kunt u hier Nieuwjaarstoespraak ASVB terug lezen.

Hierna was het tijd voor de officiële sleuteloverdracht van onze nieuwe werkplaats. Namens alle vrijwilligers aan dit project, van opstellen begroting tot opbouwen, overhandigde Karel Dekker de sleutel aan bestuurslid accommodatie Henk Zwiers.

Na een korte pauze begon vice voorzitter Henk Jan Meijer aan zijn traditionele (ja, nu al) nieuwjaarsquiz. Een leuke mix van vragen in de categorieën algemeen, sport en ASVB zorgden voor een aantal hilarische momenten. Zeker de jeugdfoto’s van de bestuursleden vielen in de smaak. Dat er niemand was met alle correcte namen was zeer te begrijpen. Uiteindelijk bleken Arjan Kloosterman en Robert Koopman het meest aantal punten te hebben behaald. Aangezien Arjan als bestuurslid ‘out of competition’ mee deed, bleek dat Robert zijn titel had geprolongeerd.

Daarna was het tijd voor muziek, hapjes, drankjes en dat in willekeurige volgorde en meerdere herhalingen. De muzikale omlijsting werd goed verzorgd door Jeroen Oostindie, die zijn dj werk weer even tevoorschijn kon halen.

Al met al een zeer geslaagde avond.