Richard Nuus nieuwe hoofdtrainer ASVB!

imagesZoals bekend verlaat onze huidige hoofdtrainer Marcel de Groot onze club aan het einde van dit seizoen. Dit betekent dat wij op zoek zijn gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

Met trots kunnen wij melden dat wij met ingang van het nieuwe seizoen 2015-2016 Richard Nuus hebben aangesteld als nieuwe trainer van de A – selectie.

Richard is zijn actieve voetbalcarrière begonnen bij ASVB. Hij heeft de grote successen in de jaren negentig meegemaakt. Ook als beginnend trainer van onze A junioren heeft hij het uitstekend gedaan met als hoogtepunt winnaar van de districtsbeker KNVB voor A – junioren en het behalen van het kampioenschap in de eerste klasse.

Een jonge, ervaren, succesvolle en zeer ambitieuze trainer. Richard heeft als hoofdtrainer succesvol gewerkt bij sc Stadskanaal en WVV, waar hij met laatstgenoemde club in het seizoen 2013/2014 promotie naar de eerste klasse heeft afgedwongen.

De ambities van Richard en ASVB komen overeen, het is duidelijk dat we als club sportief gezien de weg omhoog, die nu is ingezet, willen blijven volgen. Laten we hopen dat Richard kan starten in de derde klasse, onze huidige hoofdtrainer Marcel de Groot wordt dit zeker gegund.

In navolging van het aanstellen van Richard Nuus, zijn we ook zeer gelukkig met het aanblijven van assistent trainer Marcel van Spankeren. Marcel zal volgend seizoen de TC3 opleiding gaan volgen en Richard ondersteunen. Zijn inbreng wordt als zeer waardevol gezien en door zijn aanblijven is de continuïteit gewaarborgd.

Zoals gemeld zijn wij zeer blij dat we op korte termijn de positie van hoofdtrainer op zo’n succesvolle wijze in hebben kunnen vullen. Promotie naar de derde klasse in dit seizoen zou passen in de opwaartse lijn die nu is ingezet.

Namens het bestuur,

Johnny Houwen