Spooktocht groot succes

Spelers eerste elftal bereid als spook te fungeren. Misschien te gemakkelijk maar het was het beste elftal hiervoor....

De spooktocht van zaterdag 15 november jongstleden is voor een eerste keer druk bezocht en mag zeer geslaagd genoemd worden. De activiteitencommissie heeft een prachtig activiteit uitgezet en georganiseerd.

Rond 20.30 uur werd de eerste groep losgelaten in het bos, nadat hen bij de ingang van het bos de ware geschiedenis van de club ASVB was verteld.

Dat het eerste elftal, dat niet verrassend als spook werd ingezet, vanaf dat moment los kon gaan was in de wijde omtrek te horen. Ook het gegil bleef nog lang nagalmen.

Na afloop van de tocht waarin wat kleine opdrachten moesten worden uitgevoerd, stond er voor de deelnemers een aantal heerlijke versnaperingen klaar die bij de vuurkorven of in de kantine konden worden verorberd.

Na de prijsuitreiking bleef het nog lang gezellig en onrustig in de kantine. Dat het eerste elftal de volgende dag Nieuw Roden in een vriendschappelijke wedstrijd met 7-1 versloeg, mag zeer verrassend en karaktervol worden genoemd!