Marcel de Groot verlaat ASVB aan het einde van dit seizoen

Foto 1 Lutje Arena

Marcel de Groot zal onze club aan het einde van dit seizoen verlaten. Hij zal zich een jaartje terugtrekken uit het voetbalwereldje en zodoende meer tijd aan zijn gezin besteden.

We vinden het ontzettend jammer dat Marcel ons gaat verlaten, maar respecteren uiteraard zijn keuze. De bevlogenheid, het enthousiasme en de mentaliteit van Marcel pasten prima bij ASVB.

Op dit moment zijn we bezig het traject uit te zetten om zo snel mogelijk een nieuwe trainer voor het nieuwe seizoen aan te stellen, zodat er voor iedereen duidelijkheid is. Het zou geweldig mooi zijn als de nieuwe trainer ASVB in de derde klasse kan gaan begeleiden. Dat afscheid verdient Marcel zeker.