Karel Dekker en Geert de Roo benoemt tot lid van verdienste!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 september jongstleden zijn Karel Dekker en Geert de Roo vanwege hun enorme inzet voor onze vereniging ieder benoemt tot lid van verdienste.

Bestuurslid Algemene Zaken Henk-Jan Meijer sprak enkele woorden richting de beide heren waarna Johnny Houwen de vergadering voorstelde Geert de Roo en Karel Dekker ieder als lid van verdienste te benoemen. Een voorstel wat terecht unaniem werd aangenomen!

De woorden van Henk-Jan Meijer:

Geert de Roo:

Ik heb me laten vertellen dat hij er geen belang bij heeft of waarde aan hecht, maar wij hechten zeker waarde aan mensen die zich jarenlang inzetten voor onze vereniging. Zo ook deze persoon die de volgende werkzaamheden al heeft verricht voor ASVB.

Bij mijn weten een aantal termijnen als voorzitter, maar nog langer als secretaris. Geknipt voor deze functie als je het mij vraagt. Verder heeft hij zitting in de stichting Sportdorp Blijham, waarin hij de belangen van ASVB, maar ook het algemene belang in acht heeft genomen. Iets wat hem op het lijf geschreven is. Belangen van meerdere partijen, met oog en respect voor ieders mening en inbreng. Zeer gewaardeerd.

Nu heeft u vast al een idee waar we naar toe willen…

Ook nu zet hij zich nog in voor de vereniging. Voorzitter van de supportersvereniging en kartrekker van de klaverjasavonden. Verder ontvangt een ieder in Blijham en de wijde omgeving met een e-mailadres regelmatig spam van deze man. Wij hopen ook dat we nog lang kunnen genieten van de bijdragen en de steun die (Geert) levert aan ASVB.

ASVB is hem ook zeer erkentelijk voor het binnenhalen van subsidies voor onder andere de “Lutje Arena” en de nieuwe werkplaats.

Geert de Roo wordt door bestuurslid Henk Jan Meijer gefeliciteerd met zijn benoeming tot lid van verdienste van de v.v. A.S.V.B.

Karel Dekker

Ook deze persoon heeft zich al jaren met alle ziel en zaligheid ingezet voor ASVB. Voor de jaarvergaderingen leverde hij sinds 1990 een belangrijke bijdrage door elke keer weer het financiële verslag op te stellen. Hij bemoeit zich al enkele jaren met de tellingen in de kantine. Verder zet hij zich in voor de klaverjasavonden en draagt zijn steentje bij, bij elke activiteit van onze vereniging, waar hij een gewichtige bijdrage aan denkt te kunnen leveren.

Twee perioden als voorzitter gefunctioneerd, waarvan de laatste de belangrijkste was. De vereniging stond er niet meer zo goed voor en vanuit een gezamenlijk initiatief is Karel belangrijk geweest voor het aansturen van de vereniging in het afgelopen jaar. Ook heeft hij zijn stempel gedrukt op een aantal activiteiten zoals het bouwen van de nieuwe werkplaats en communicatie met de gemeente. Dit laatste verdient zeker een pluim, aangezien dat niet altijd meevalt. We zijn ongetwijfeld ook nog niet van hem af. Misschien minder lang dan Geert de Roo, maar niet minder gewaardeerd voor zijn inzet.

Ook Karel Dekker ontvangt de oorkonde behorende bij benoeming tot lid van verdienste.