ASVB1 – VVK 1 2-0

Hierbij het verslag door de ogen van VVK van de wedstrijd van afgelopen zondag.

Zondag 14-09, de eerste uitwedstrijd van het seizoen naar Blijham tegen het gedegradeerde ASVB. ASVB had haar eerste wedstrijd overtuigend gewonnen van Engelbert dus VVK was gewaarschuwd. VVK opende de wedstrijd niks minder dan ASVB. Beiden kwamen niet echt tot uitgespeelde kansen en ASVB kwam in de eerste helft ook niet verder dan een schot uit de tweede lijn die goed gepareerd werd door Youssef Ourghemi. Een logisch gevolg was dan ook de 0-0 ruststand. Na rust werd het veldspel van VVK weer een stuk beter dan de eerste helft en kwamen er ook mogelijkheden. VVK kreeg een enorme kans via Saki Harpal, een lange bal van achteruit van Youssef Ourghemi stuitte op de lat en kwam terug in de voeten van Harpal die oog in oog stond met de keeper van ASVB, helaas zorgde hij ervoor dat VVK nog moest wachten op de eerste goal van het seizoen. Vlak na die kans kreeg VVK weer eens een tik op de neus. Slordig uitverdedigen van Roelof Horlings zorgde ervoor dat ASVB de spits 1 op 1 met keeper Ourghemi zette en deze faalde niet, 1-0! VVK ging wel aanzetten maar de klap was te hard aangekomen en zodoende volgde ook nog de 2-0, al deze wel tot tweemaal toe naar buitenspel rook. VVK krijgt weer geen loon naar werken en volgende week moet driemaal scheepsrecht zijn. Dan komt er een oude bekende langs, VV Bedum die haar eerste wedstrijd heeft gewonnen op 14-09 van Engelbert.