Verslag ASVB – FVV

FVV verliest ook 2e bekerwedstrijd (door: FVV)
Door FVV
FVV speelde hun 2e bekerwedstrijd uit tegen het uit de 3e klasse gedegradeerde ASVB.
Door werk en blessures had FVV slechts 13 spelers beschikbaar waaronder 2 keepers. Het is gewoon van de zotte dat de KNVB deze wesdtrijden door de week laat spelen met name het tijdstip is voor veel spelers een probleem, maar het kan ook niet later omdat het tegen 20.30 uur schemerig wordt, begin de competitie gewoon een week later en laat de bekerwedstrijden op 3 zondagen spelen, maar dit terzijde.
FVV begon goed aan de wedstrijd en nam in de 20e minuut verdient door Sarwar Kahn de leiding, helaas voor FVV moest Sarwar na deze goal het veld verlaten omdat zijn vrouw aan het bevallen was, dus een wissel en met alleen nog een keeper op de bank zou het moeilijk worden.
Het veldspel van FVV werd er niet beter op veel balverlies en lange ballen hierdoor kreeg ASVB de overhand wat ook resulteerde in 1-1 dit was de ruststand.
Ook in de 2e helft werd er door FVV paniekerig gespeeld en sloeg de vermoeidheid bij sommige spelers toe.
In de 50e minuut kwam ASVB op een 2-1 voorsprong maar FVV gaf niet op en bleef vechten. Door een fout in de verdediging van ASVB maakte ricardo Akdemir in de 54e minuut de 2-2. In de 69e minuut werd een voorzet niet goed verwerkt door de keeper waardoor ASVB makkelijk de
3-2 op het bord zette. ook kreeg FVV nog een tegenslag Johfra Latumahina moest het veld verlaten met een blessure waardoor Martijn Brondijk (keeper)het veld in moest als speler. Toch bleef FVV vechten en dit werd beloond in de 80e minuut door een prachtige goal van wederom Ricardo Akdemir. We probeerden deze stand vast te houden maar helaas was de belonning van korte duur omdat ASVB in 84e minuut de 4-3 liet aantekeken wat tevens de eindstand was.
Het spel was qua inzet oke alleen zijn er nog een aantal punten voor verbetering vatbaar.
A.s. zondag in de laaste bekerwedstrijd tegen 5e klasser BNC die ook de 2 bekerwedstrijden heeft verloren zullen we zien waar we staan, wel zullen er een dan een aantal andere spelers weer bij zijn.