Voorlopige indeling jeugd bekend

De technische commissie heeft de jeugdindeling voorlopig in orde gemaakt. Zie onderstaande links voor deze indeling. Bij de E en F pupillen is een uitleg onder de indeling geplaatst. Voor de overige teams zie de uitleg bij ‘toelichting overige jeugdteams’.  Over het algemeen geldt:

Binnen de SJO ASVB/Wedde is dit jaar gekozen om met twee teams voor B-junioren te beginnen. Er zal een team zijn voor C-junioren en twee voor de D-pupillen (zie indeling).

Binnen ASVB starten we met twee teams voor E-pupillen en een team voor F-pupillen (zie indeling).

Er wordt nog heel hard gewerkt door de jeugdafdeling van vv Wedde en de technische commissie van ASVB om ervoor te zorgen dat alle vacante functies kunnen worden ingevuld door gemotiveerde, capabele mensen. Dit is nog een hele klus. We houden u op de hoogte zodra er meer bekend is.

De eerste trainingen voor de jeugd op de velden van ASVB zal zijn op dinsdag 19 augustus. Waar er door wie getraind wordt zal zo spoedig mogelijk gepubliceerd worden. Er moet gekeken worden naar de kleedkamerindeling, trainingstijden en waar er getraind wordt (Blijham of Wedde).

De eerste bekerwedstrijden worden gespeeld op 23 augustus. De volgende bekerdata zijn 30 augustus en 6 september.

De eerste competitiewedstrijd wordt gespeeld op 13 september.

Voorlopige indeling:

Indeling E en F najaar 2014